Ultima Ora

16:31 Simona Halep s-a retras de la Palermo Ladies Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la Palermo Ladies Open, primul turneu organizat după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

„Având în vedere creşterea recentă a cazurilor Covid19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi Ministerului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile în numele meu”, a scris Halep, pe reţelele de socializare.

Ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, a anunţat, vineri, că toţi cetăţenii care în ultimele 14 zile au fost în România şi Bulgaria vor trebui să intre în carantină la sosirea în Italia. Această măsură le împiedica să ia startul în competiţie pe Simona Halep şi pe alte jucătoare române, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Patricia Ţig, înscrise în calificările turneului de la Palermo, însă organizatorii ceruseră o derogare pentru acestea din partea Ministerului Sănătăţii din Italia şi erau încrezători că vor avea câtig de cauză.

După cinci luni de la suspendarea circuitului feminin din cauza pandemiei de coronavirus, Palermo Ladies Open, de categorie WTA International, va începe începe la 1 august, cu mecurile din calificări. Partidele de pe tabloul principal sunt programate din 3 august. Halep era principala favorită. Jucătoarea română este înscrisă şi la turneul de la Praga, programat săptămâna următoare celui de la Palermo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here