Ultima Ora

16:30 Ziua Universală a Iei, marcată altfel la Peștișani

Primăria Peștișani va organiza, miercuri, o manifestare menită să marcheze Ziua Universală a Iei, serbarea populară organizată în ultimii ani la Hobița fiind anulată, anul acesta, din cauza restricțiilor generate de epidemia de COVID-19.

„Primăria Comunei Peștișani, Asociația Flori de Ie și Bunicii Comunității organizează un eveniment menit să puncteze Ziua Universală a Iei Românești. Miercuri, 24 iunie, începând cu ora 12.00, la Căminul Cultural Brădiceni- sediul „Bunicii Comunității”- și la Hobița, se va desfășura o serie de activități denumită „Bunicii Comunității- Tradiții, Meșteșug și Ia Românească”. În program sunt incluse: expoziții de pictură și fotografie, expoziție de costume populare tradiționale, expoziție de ceaiuri și produse din plante medicinale și o expoziție interactivă cu lucrări ale meșterilor, beneficiari în proiectul „Bunicii Comunității”.

La evenimentul de miercuri va participa și Cristina Chiriac, președintele Asociației Flori de Ie, cofondator al Festivalului RomânIa Autentică. Evenimentul nu înlocuiește Festivalul RomânIa Autentică, anulat anul acesta din cauza pandemiei. Primarul Comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a dat asigurări că Festivalul Iei va fi reluat anul viitor. Organizatorii vor asigura toate condițiile pentru a se respecta distanțarea socială impusă în perioada stării de alertă”, a transmis Primăria Peștișani.                         

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here