Ultima Ora

16:30 Handbal: UCB, victorie în deplasare

Echipa de handbal a Universităţii „Constantin Brâncuşi” a câştigat, scor 22-19, meciul disputat în deplasare, pe terenul echipei CS Unirea Sânnicolau Mare. Bogdan Motoi, goalkeeper-ul din poarta UCB a fost omul meciului.

Universitarii gorjenii au bifat al doilea succes consecutiv în campionat, pe terenul unei echipe care pierde foarte greu pe teren propriu, Unirea Sânnicolau Mare. Un aport foarte mare la victoria obţinută de UCB în deplasare l-a avut portarul Bogdan Motoi. Paradele portarului gorjean au contribuit decisiv la victoria echipei antrenată de Adrian Gorun.

Adrian Gorun, antrenor UCB Târgu Jiu: „Prima repriză s-a desfășurat într-un ritm alert. Am intrat la pauză cu un uşor dezavantaj. A fost 14-13 pentru gazde. În repriza secundă echipa noastră a jucat mult mai pragmatic, apărarea a funcționat mult mai bine și astfel am reușit să ieșim învingători. Omul meciului a fost portarul echipei noastre, Bogdan Motoi, care a avut nenumărate intervenții pe tot parcursul jocului, dar mai ales in repriza a doua. În ultimul sfert de oră al meciului, portarul nostru a produs un spectacol total, primind un singur gol și având aproximativ 10-12 intervenții, dintre care 4 din lovituri de la 7 metri. Le mulțumesc jucătorilor pentru implicare la acest joc și îmi doresc să mergem pe aceeași linie ascendentă!”

Pentru UCB au înscris Bogdan Ivăşchescu şi Daniel Ghişe câte 7 goluri, Claudiu Marin 5 goluri si Ionuţ Mazilu 3 goluri.

În urma acestei victorii, echipa UCB a urcat pe locul trei în clasament, cu 6 puncte acumulate, la egalitate cu echipa de pe locul doi, CSU Craiova, care are un golaveraj mai bun. Următorul meci al universitarilor antrenaţi de Adrian Gorun este programat pentru duminică, 13 octombrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, împotriva echipei CSU Poli Timişoara.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here