Ultima Ora

16:29 Fiul Dianei Şoşoacă, prins băut la volan. A încercat să fugă de poliţişti

Fiul de 20 de ani al senatoarei Diana Șoșoacă a fost prins băut la volan și a încercat să scape cu fuga. Însă, a fost prins, amendat și a rămas fără permis pentru patru luni, scrie realitatea.net.

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost urmărit de polițiști în dimineața zilei de sâmbătă, 17 septembrie, pe Drumul Național 1. După ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, a început urmărirea, însă tânărul s-a blocat la un drum cu acces interzis al unei proprietăți private și nu a mai avut unde să fugă.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de patru luni.

„În această dimineață, în jurul orei 7.55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotești, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit. Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 metri au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1.885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile”, se arată în comunicatul Poliției.

Comment here