Ultima Ora

16:28 Din nou zdrobiţi! Rapid-Pandurii 4-0

Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, un nou eşec în liga a doua. Sosirea noului antrenor Călin Cojocaru nu a schimbat, deocamdată, situaţia. Codaşa clasamentului a suferit o nouă înfrângere usturătoare în Regie.

Cătălin Hlistei a deschis scorul după numai opt minute. Asaltul giuleștenilor a continuat, Facundo Mallo a zguduit bara dintr-o lovitură cu capul, apoi portarul Pandurilor a avut un reflex excelent la mingea deviată spre propria poartă de Oiță. Spiritele s-au încins pe finalul reprizei, când giuleștenii au cerut penalty la Pănoiu, iar Pancu a răbufnit şi a primit cartonaş galben. În repriza secundă, rapidiștii au rezolvat partida cu trei goluri marcate în șase minute. Primul a fost Drăghiceanu. A urmat Cătălin Hlistei, care a bifat dubla, iar francezul Labeau a închis tabela la 4-0 pentru Rapid.

“Astăzi nu conta, că primeam un penalty sau 10, scorul era, adică victoria era clară. E un rezultat absolut normal, cred că nu s-a pus nicio secundă problema învingătorului astăzi”, a declarat Daniel Pancu la final.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here