Ultima Ora

16:25 Mandat pentru polițistul acuzat de furt în Germania

Agentul de poliție, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, acuzat că ar fi implicat în comiterea unui furt în Germania, fără ca el să fi plecat din România în ultimii ani, rămâne în spatele gratiilor.

Curtea de Apel Craiova a decis, sâmbătă, ca Dumitru Constantin Martin Voinescu să aștepte în stare de arest preventiv până pe 23 ianuarie traducerea mandatului european de arestare emis pe numele său de autoritățile germane.

Primele informații din dosar arată că agentul nu a părăsit niciodată țara, în ultimii ani, dar în august 2018 i-a vândut unui bărbat din Rovinari o dubă de cărat marfă, pe care cumpărătorul nu a mai înmatriculat-o pe numele său. Mașina a fost folosită o lună mai târziu la comiterea unor furturi, cu un prejudiciu de circa 5000 de euro, iar polițiștii nemți i-au identificat și arestat pe autori. În încercarea de a da de urmele proprietarului mașinii au ajuns la polițistul gorjean, pe numele căruia au emis mandat european de arestare.

Vineri, agentul a fost ridicat de colegii săi chiar când se afla la muncă în sediul IPJ Gorj. El a explicat în zadar că nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în Germania. Mai mult, pentru că lucrează cu un câine al Poliției, a dovedit că în perioada comiterii furturilor a fost la serviciu și chiar a cumpărat medicamente din banii proprii pentru animal, dar explicațiile sale nu au contat la instanță, unde judecătorii au verificat doar dacă actele de arestare emise pe numele său sunt legale sau nu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here