Ultima Ora

16:23 Handbalistele CSM, meciuri, sâmbătă, la Sala Sporturilor

Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu are programat un nou meci dificil în etapa a cincea a Diviziei A, Seria C. Gorjencele se vor duela cu ocupanta locul doi, Activ Prahova Ploieşti. Meciul este programat pentru sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.

În derby-ul rundei cu numărul 5 se întâlnesc vecinele de clasament, Activ Ploiești, locul 2 în serie, la egalitate de puncte cu locul 3, CSM Târgu-Jiu, dar cu un golaveraj mai mare. Ambele au câte 9 puncte în clasament.

Antrenorul Liviu Andrieş a prefaţat meciul cu Prahova Ploieşti şi face apel către publicul de la Târgu-Jiu să vină să susţină echipa: „Un meci greu cu o echipă care şi-a anunțat intenția de promovare în prima ligă, cu jucătoare cu experienţă. Noi vom încerca să le punem probleme compensând  lipsa de experienţă cu atitudine şi determinare. Din păcate la acest joc nu vom putea folosi cele doua jucătoare ucrainiene din atac, acestea având ceva probleme cu dreptul de joc, în urma anunţului făcut  joi de către FRH. Pe această cale vrem sa invităm iubitorii de handbal, sâmbătă de la ora 14.00, la Sala Polivalenta pentru a urmări şi pentru a susține echipa noastră„.

Şi micuţele handbaliste de la CSM Târgu-Jiu au meci, sâmbătă, de la ora 12.00, tot în Sala Sporturilor. Elevele antrenorului Andrei Enache vor întâlni HCM Torok Râmnicu-Vâlcea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here