Ultima Ora

16:22 Târgu-Jiu: Brutărie, mistuită de flăcări

O brutărie din cartierul Slobozia a ars din temelii, în noaptea de vineri spre sâmbată, în urma unui incendiu izbucnit, potrivit reprezentanților ISU Gorj, de la un motor electric supraîncălzit.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incediului. Patru angajați ai brutăriei erau în clădire, în momentul în care a luat foc. Din fericire, au reușit să se salveze la timp.

“La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de interventie constatând că incendiul se manifesta violent la acoperişul construcţiei, cu posibilitate de propagare. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată, în mare parte, construcția şi bunurile aflate în interior. A ars acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric (un motor electric supraîncălzit)” a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here