Ultima Ora

16:21 Prefect DEMIS în cazul ursului lăsat în agonie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că a demarat procedura de demitere a prefectului de Harghita, Jean-Adrian Andrei, după ce un urs a agonizat timp de 18 ore pe un drum din județ.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Ministerul de Interne, demiterea prefectului de Harghita are legătură cu modul în care autoritățile județene au gestionat situația ursului lovit de o mașină, între localitățile Praid și Sovata.

„A fost începută procedura de demitere din funcție a prefectului județului Harghita pentru că, în calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient și operativ această problemă, deși a fost înștiințat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment și suferințele animalului rănit”, se arată în comunicat.

Un urs, rănit sâmbătă seara într-un accident rutier, a fost, duminică, tranchilizat şi apoi eutanasiat. Animalul a fost lovit de un autoturism în care se aflau trei persoane, la ieşirea din localitatea Praid, un minor aflat în maşină suferind un atac de panică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here