Ultima Ora

16:20 Verdict FAVORABIL pentru polițistul Voinescu

Agentul de poliție Dumitru Constantin Martin Voinescu redevine persoană liberă după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, marți, anularea mandatului de arestare preventivă emis pe numele său.

Agentul din cadrul Poliției Municipale Târgu-Jiu fusese arestat prin decizie a Curții de Apel Craiova, la solicitarea autorităților germane, mandatul expirând pe 23 ianuarie, când va trebui să se prezinte din nou în fața judecătorilor. Instanța supremă a dispus, însă, să fie plasat sub control pentru 30 de zile, timp în care trebuie să fie permanent la dispoziția autorităților judiciare.

Agentul este acuzat că a fost implicat în furturi comise în Germania, în septembrie 2018, când, de fapt, era la serviciu la Poliția Târgu-Jiu. O mașină, pe care a vândut-o și care nu a fost înmatriculată pe numele noului cumpărător, a fost folosită în furturile respective, iar anchetatorii germani consideră că polițistul a luat parte la activitățile ilegale, deși nu a părăsit teritoriul României în ultimii ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here