Ultima Ora

16:19 Studenta care a revenit în spital, la IZOLATOR

Studenta din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus şi externată din spital, a ajuns din nou pe mâna medicilor, fiind izolată, de joi, în Secția Boli Infecțioase. Tânăra s-a întors, pe 22 februarie, din Lombardia, Italia.

„Este internată de joi în Secţia de Boli Infecţioase. Este în izolator, singură, cu grup sanitar propriu. A prezentat anumite simptome, tuşeşte, are dureri în gât. S-a recoltat testul coronavirus, l-am trimis la Bucureşti, se aşteaptă astăzi (vineri – n.r.) rezultatul. I s-a făcut testul rapid pentru gripă şi a ieşit negativ”, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Vienescu, directorul SJU Târgu-Jiu.

O altă femeie, de 55 de ani, care s-a întors recent cu autocarul din Italia, a fost izolată în Secţia de Boli Infecţioase a SJU Târgu-Jiu, după ce a prezentat simptome specifice coronavirusului.

„Mai este o persoană de 55 de ani, tot la fel cu simptomatologie, tot joi a fost internată, s-au recoltat probe, tot astăzi (vineri – n.r.) aşteptăm rezultatul de la Institutul Matei Balş. S-a întors din Italia, din zona de risc”, a mai declarat Vienescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here