Ultima Ora

16:17 Nelu Tătaru: Cel mai mic număr de cazuri, de la debutul pandemiei

Ultima informare, oferită de Grupul de Comunicare Strategică, confirmă că România se află pe o pantă descendentă. Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, spune că avem cel mai mic număr de noi cazuri, 124, în interval de 24 de ore de la începutul pandemiei.

”Este cel mai mic număr de cazuri noi, pe 24 de ore, de la începutul pandemiei. Este cel mai mic număr de cazuri de persoane internate la terapie intensivă. Asta ne certifică faptul că suntem pe pantă descendentă. Urmează să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o. Consider că vom merge pe acest drum favorabil în continuare. După evaluarea pe 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică, având în vedere rezultatul pozitiv, ne aşteptăm la alt pachet de măsuri de relaxare în 15 iunie”, a declarat Nelu Tătaru pentru Digi24.

Până în acest moment, în România sunt 19.257 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar 13.256 de persoane au fost declarate vindecate şi externate. De la precedenta informare, au fost înregistrate 124 de cazuri noi de îmbolnăvire. La ATI sunt internaţi 160 de oameni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here