Ultima Ora

16:17 Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri, că liberalii şi social-democrații merg pe liste comune la alegerile europarlamentare. „La europarlamentare am decis să avem liste comune”, a afirmat Ciucă, arată agerpres.ro.

Întrebat în legătură cu complicaţiile privind susţinerea unei liste comune PSD- PNL şi campania pentru locale, dacă există un risc de sancţiune din partea electoratului liberal, Ciucă a răspuns: „Există acest risc, pe care îl asumăm, pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării”.

„Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate”, a transmis liderul PNL.

Întrebat ce s-a întâmplat între decizia din noiembrie ca PNL să meargă singur în alegeri şi cea de acum, cu liste comune cu PSD, Ciucă a răspuns: „Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii”.

„La europarlamentare am decis să avem liste comune”, a explicat preşedintele PNL, care a precizat că stabilirea candidaţilor „va mai dura”.

Comment here