Ultima Ora

16:16 Condescu: S-a făcut, în sfârșit, dreptate!

După mai bine de 3 ani, Pandurii Târgu-Jiu a primit, joi, decizia finală în procesul cu membrii-asociați ai clubului. Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de fotbal. Pandurii are de primit aproximativ 3,3 milioane de euro.

Marin Condescu, principalul creditor al Clubului Pandurii, a reacționat, pentru Liga2.ro, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

”S-a făcut, în sfârșit, dreptate! După mai bine de 3 ani prin tribunale, am primit ceea ce ni se cuvenea. Nu mai contează acum că a durat atât, deși am pierdut ani, în care puteam reveni în Liga 1 dacă primeam banii la timp. Nu-i timpul pierdut. Urmează să ne reorganizăm și să revenim înapoi unde ne e locul, în Liga 1. Urmează ca toți creditorii să-și primească restanțele. Eu am de primit 1 milion de euro, dar voi solicita să iau doar 10 la sută. Vedem dacă și ceilalți acceptă o sumă mai mică, fiindcă datoriile totale sunt destul de mari”, a declarat Condescu.

Pe plan sportiv, Pandurii se află pe ultimul loc în Liga 2, 20, cu doar 10 puncte, fiind la egalitate cu Aerostar Bacău, echipă care are un golaveraj mai bun. În ultima etapă a sezonului regular, Pandurii joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 18:00, cu Unirea Slobozia.

Comments (1)

  1. condescu ar fi trebuit sa stea in puscarie pentru trafic de influenta, spalare de bani, furt, fals in acte , facute in minerit, energie si fotbal. statul de drept il premiaza 1milion de euro. s-au intors secuseristii la butoane..

Comment here