Ultima Ora

16:16 Ce CADOURI i-au făcut polițiștii gorjeni unei fetițe de 10 ani

Polițiștii gorjeni i-au făcut o surpriză Roxanei, o fetiță din comuna Scoarța, satul Bobu, care, vineri, a împlinit vârsta de 10 anișori. I-au oferit două tablete, una și pentru frățiorul mai mic, cercei, jucării și un tort.

Fetița, împreună cu frățiorul său, de 9 ani, sunt crescuți de bunicul lor, încă din primele zile de viață. Bunicul le-a oferit nepoților săi strictul necesar, dar fetița avea o dorință de ziua ei, și anume să primească un tort, o tabletă și o pereche de cercei.

”Cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Gorj am reușit să-i îndeplinim dorințele fetiței, exact în ziua aniversării sale și le-am făcut cadou celor doi frați câte o tabletă, cu internet nelimitat, care să-i ajute atât în procesul de învățământ, cât și pentru comunicarea cu alți colegi și cu persoanele dragi, dar și pentru alte jocuri specifice copilăriei. Tot noi i-am făcut cadou Roxanei și o pereche de cercei, pentru că declarase că nu a avut niciodată.

Aflând de inițiativa noastră, o femeie de 53 de ani, administrator al unei societăți comerciale din orașul Bumbești-Jiu a vrut să-i facă dăruiască fetiței tortul mult dorit și în plus a donat și o sumă de bani care să-l ajute pe bunicul copiilor să le cumpere cele necesare. Împreună am reușit să oferim momente frumoase unor copii care au, totuși, mult mai multă nevoie de ajutorul nostru.

La mulți ani, Roxana! Să crești mare, Costi! Sănătate și putere de muncă, bunicu’!” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here