Ultima Ora

16:16 Adrian Mutu s-a prezentat cu dureri abdominale la UPU Târgu-Jiu

Adrian Mutu, antrenorul Rapid București, a ajuns, sâmbătă dimineața, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Tehnicianul s-a prezentat cu dureri abdominale. A fost consultat de un medic, i s-au făcut investigații, după care a plecat

„A ajuns la UPU de dimineață cu dureri abdominale, era însoțit de medicul echipei de fotbal. A fost consultat de un medic al SJU Târgu-Jiu, i s-au făcut investigații medicale după care a plecat. Nu i-a fost recomandată internarea”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Mihaela Țicleanu.

Adrian Mutu s-a aflat la Târgu-Jiu, cu echipa Rapid, pentru meciul cu FCU Craiova 1948. După investigațiile făcute la SJU Târgu-Jiu, tehnicianul a plecat la București. Ulterior, clubul Rapid a anunţat că a fost operat de apendicită la Spitalul Floreasca.

“Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a FC Rapid.

Comment here