Ultima Ora

16:15 Fără parcare la stadion înaintea INAUGURĂRII!

Poliția Locală din Târgu-Jiu a anunțat că, joi și vineri, parcarea autoturismelor în zona stadionului municipal va fi interzisă.

Pentru că, la inaugurarea programată vineri după-amiază, sunt așteptate mii de persoane, autoritățile își iau de pe acum măsuri pentru a evita eventuale incidente sau evenimente nedorite, interzicerea parcării mașinilor în zonă fiind una dintre ele.

„Având în vedere evenimentele care se vor desfășura în data de 25.10.2019, cu prilejul inaugurării Stadionului Municipal Târgu-Jiu, la nivelul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu au fost luate mai multe măsuri privind circulația rutieră. În sensul arătat, facem precizarea că începând cu data de 24.10.2019, ora 14.00 și până pe data de 25.10.2019, ora 20.30, se va interzice parcarea autovehiculelor în fața Stadionului Municipal Târgu-Jiu, cu acces din Bulevardul ”Constantin Brâncuși”. De asemenea, în data de 25.10.2019, începând cu ora 13.00, se va interzice circulația pe Bulevardul „Constantin Brâncuși”, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri. Pe această cale, Poliția Locală a Municipiului Târgu-Jiu recomandă cetățenilor să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să staționeze în locuri interzise şi să respecte întocmai şi la timp indicaţiile polițiștilor locali de la Serviciul Circulație Rutieră, care vor acționa conform atribuțiilor prevăzute în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, în vederea fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea ori staționarea autovehiculelor în locuri nepermise”, transmite Poliția Locală Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here