Ultima Ora

16:14 Sârbii sar în apărarea lui Djokovic: Stă în condiții mizerabile!

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Viktor Troicki, a declarat că Novak Djokovic a fost trimis la un hotel în care condiţiile sunt „mizerabile”, fiind nevoit să stea alături de refugiaţi sau migranţi.

„Este un coşmar pentru sport! Niciodată un sportiv, nu doar un tenismen, ci unul dintre cei mai mari campioni ai lumii, nu a fost tratat în acest fel, torturat în aşa fel. E un scandal uriaş, care nu are nicio legătură cu tenisul sau sportul, e doar politic. Guvernul federal australian a decis să-şi arate puterea şi să dea un exemplu. Lui Novak i s-a dat o scutire să meargă acolo, totul era clar şi că nu mai e valabil acum, e o glumă. Tot ce ştiu este că stă în condiţii mizerabile, într-un hotel cu refugiaţi și migranţi. Nu aşa ar trebui să tratezi un campion de calibrul său, câştigător de nouă ori la Australian Open”, a declarat Troicki, conform lefigaro.fr.

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei, pentru că nu este vaccinat, iar viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Comment here