Ultima Ora

16:14 Reacția lui Vîlceanu, după ce Cîțu a primit AVIZ NEGATIV

Florin Cîţu a fost singurul ministru propus de PNL care a primit AVIZ NEGATIV la audierile de marți din comisiile pentru buget ale Parlamentului.

Ministrul propus al Finanţelor, Florin Cîţu, a primit, marţi, aviz negativ în comisiile reunite de buget-finanţe din parlament, cu 19 voturi negative şi 19 voturi pozitive, fără abţineri, după o şedinţă presărată de momente neplăcute, de ironii, abordări nepotrivite sau acuzaţii de tot felul.

Eugen Teodorovici s-a declarat nemulţumit de faptul că ministrul propus pentru Finanţe, Florin Cîţu, citeşte de pe foi priorităţile mandatului său şi are răspunsurile tot pe foi. „La TV e mai uşor, faţă în faţă vă împiedicaţi”, le-a spus Teodorovici liberalilor. În replică, aceştia l-au acuzat pe ministrul demis al Finanţelor că a venit la dezbatere ca să facă show, iar Teodorovici, deşi l-a întrerupt în mod constant pe Florin Cîţu, folosind invective ca “hoţ”, “mincinos”, “ipocrit”, a caracterizat şedinţa drept “un circ ieftin”. Atunci când Florin Cîţu răspundea întrebărilor politicienilor, Teodorovici l-a întrerupt: “Domnule Cîţu, că sunteţi hot ştie toată lumea!”. Un parlamentar din opoziţie i-a replicat ministrului demis al Finanţelor: “Hoţ şi tu, mă!”.

”PSD a vrut bâlci politic!” a reacționat deputatul Dan Vîlceanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here