Ultima Ora

16:12 Fost restaurant, mistuit de flăcări. Anunțul Poliției Gorj

Fostul restaurant Amanda, de la Câmpu Mare, a fost distrus de un incendiu, la finalul săptămânii trecute. Spațiul, care i-a aparținut afaceristului Nicolae Țârcă, fusese achiziționat de o persoană din Crasna, care l-a reabilitat. Pompierii au stins focul, după un apel la 122.

”La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul 112 de un participant la trafic, cu privire la faptul că, la cabana de lângă intersecţia D.N. 67 – Câmpu Mare, din comuna Bengeşti Ciocadia, a izbucnit un incendiu. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, la un imobil nelocuit, aflat în stare de conservare, ce aparţine unei femei, de 28 de ani, din comuna Baia de Fier, se propagă un incendiu. La faţa locului au acţionat trei autospeciale din cadrul I.S.U. Gorj, pentru stingerea incendiului. Imobilul este construit pe două nivele, pe structură de lemn, cu acoperiş din carton bituminat, pe o suprafaţă de aproximativ de 400 mp, fiind distrus în totalitate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 45.000 de lei, în curs de estimare exactă” anunță Poliția Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea faptei de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului.