Ultima Ora

16:11 UDMR cere demisia lui Vela

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, după decizia, susținută de BOR, ca oamenii să primească lumină în noaptea de Înviere, prin autorități.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, a declarat că ministrul de Interne a pus în pericol toată ţara și nu a respectat starea de urgență declarată de președinte.

„UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, deoarece, prin decizia lui, a pus pericol toată ţara şi siguranţa populaţiei, a anulat toate rezultatele obţinute până acum prin introducerea măsurilor de prevenire şi combatere a epidemiei, a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern”, a spus Hegedus.

Hegedus Csilla a mai spus că UDMR va vota în Parlament pentru prelungirea stării de urgență.

“Vom vota mâine în Parlament și vom vota pentru prelungirea stării de urgență. Problema domnului Kelemen Hunor a fost legată de faptul că Guvernul ia decizii de unul singur, nu consultă Parlamentul. Se vede și din decizia de aseară în care voia să modifice legile impuse de starea de urgență. Am solicitat de mai multe ori faptul că premierul ar trebui să se consulte cu Parlamentul și cu grupurile parlamentare. UDMR a avut deja mai multe propuneri pe care le-a trimis Guvernului vizavi de problemele în economie, vizavi de soluții pe care ar trebui să le adopte Guvernul. Credem că nu ar trebui să facă totul de capul lui și ar trebui să consulte Parlamentul”, a declarat purtătorul de cuvânt la Antena 3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here