Ultima Ora

16:11 ȘOC! Demisie în bloc la ATI! Le este frică de coronavirus

Situaţie incredibilă la secţia de ATI a Spitalului din Orăştie, relatează digi24.ro. Singurul medic de terapie intensivă şi 5 asistente din secţie au demisionat, s-au ridicat şi au plecat, lâsând pacienţii în grija unei singure asistente!

”Sunt stupefiată! Se simt amenințate, în pericol, că pot deveni victime colaterale ale acestui virus! Este un calvar! Nu o sa fie activitate pe terapie intensivă! Noi, culmea, chiar în dimineața asta, aveam întâlnire cu un alt medic pe care voiam să-l luam în cadrul spitalului. Doamna a decis să vină la noi, va fi încadrată, dar își va putea începe activitatea doar după Paști” a declarat Grațiela Achim, managerul Spitalul Municipal Orăștie.

”Cu chiu cu vai am dat de managerul de la Orăștie și mi-a adus la cunoștință că cinci infirmiere, cinci asistenți medicali și medicul de pe secția de ATI s-au ridicat și au plecat spunând că le este frică să mai facă meseria de medic, să-și mai slujească pacienții. Am întrebat despre motiv. Este lipsa echipamentelor? Mi s-a spus că nu. Acum sunt în drum spre Orăștie. Au acolo tot ce le trebuie, dar au spus că le este frică de acest coronavirus și că dacă vor lucra acolo vor muri. Aceasta este explicația care mi-a fost dată. În spital nu sunt internate persoane infectate cu Covid-19. Azi dimineața am suspendat din funcție managerul spitalului de la Deva. Sâmbătă a fost într-o emisiune la TV și s-a apucat să facă fel de fel de afirmații, care în loc să încurajeze, nu a făcut decât să demobilizeze” a declarat Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here