Ultima Ora

16:11 Fată căutată de poliție. A dispărut din Centrul pentru Copii Târgu-Cărbunești

Poliția caută o fată de 14 ani, dispărută în noaptea de luni spre marți, din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu-Cărbunești.

”În noaptea de 11/12 mai, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu-Cărbunești, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Gheorghe Elena Adriana, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaștri și încălțăminte sport de culoare roz. Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 53 kg, păr șaten, ochi căprui, ten măsliniu, fața rotundă, constituție atletică. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea minorei sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112” a comunicat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here