Ultima Ora

16:10 Alți 3 minori DUPĂ GRATII

Încă trei adolescenți au reținuți, miercuri, de polițiștii gorjeni. Cei trei apar pe o filmare, realizată în luna mai, în care un băiat mai mic este agresat verbal și fizic de doi băieți mai mari și o fată.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu-Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri, de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu-Jiu”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Luni, o adolescentă de 14 ani a fost reținută pentru 24 de ore, în urma bătăii aplicate, sâmbăta trecută, unei alte fete, de 13 ani.

Pe filmarea din mai, tânărul agresat este pus să își ceară scuze celui mai mare, folosind cuvinte obscene. “Mânca-ți-aș …. de barosan, îmi cer scuze”, a spus cel mic. Fata care era în grupul celor mari i-a reproșat că își cere scuze la mișto. Situația a degenerat, cel mic a fost pus să cânte Imnul României, acesta a dat semne de opoziție și a fost lovit cu pumnii și picioarele de doi băieți, după care filmarea a fost oprită, relatează Pandurul.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here