Ultima Ora

16:09 Fost mare fotbalist, în echipa PMP

Cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal intră în politică. Dorinel Munteanu a anunţat că va candida pentru un post de consilier local la Galaţi. Componentul Generaţiei de Aur va deschide lista de candidaţi propusă de Partidul Mişcarea Populară.

„Da, candidez. Vreau să fac ceva pentru sportul gălăţean, în special pentru fotbal”, i-a spus corespondentului MEDIAFAX, Dorinel Munteanu.

„De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa P.M.P. Galati. Este o bucurie si o onoare pentru noi sa ii oferim oportunitatea de a deschide lista propusa de P.M.P. pentru Consiliul Municipiului Galati. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelenta in sport si cu perioada de glorie a echipei Otelul Galati”, a scris deputatul Cătălin Cristache, pe pagina sa de Facebook.

Dorinel Munteanu a jucat pentru echipa naţională de 134 de ori şi a marcat 16 goluri. Este cel mai selecţionat jucător român din toate timpurile. Munteanu a participat la turneele finale de Campionat Mondial din 1994 şi 1998 şi la turneele finale de Campionat European din 1996 şi 2000.

Dorinel Munteanu are mai multe legături cu oraşul Galaţi. S-a recăsătorit cu o gălăţeancă, iar ca antrenor a câştigat cu Oţelul Galaţi campionatul naţional de fotbal şi Supercupa României. Este declarat Cetăţean de Onoare al oraşului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here