Ultima Ora

16:09 A încercat să mituiască un polițist. Ce sentință a primit un șofer din Stănești

Un șofer din Stănești a fost condamnat cu suspendare după ce a încercat să îi dea mită unui polițist din Țânțăreni, vara anului trecut.

Bărbatul a fost prins trecând calea ferată fără să se asigure, iar un agent i-a deschis dosar penal. Inculpatul a crezut că se poate înțelege cu omul legii în schimbul unei șpăgi de 400 de lei, dar a ajuns în cele din urmă să aibă dosar penal, iar joia trecută să fie condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă cu suspendare.

„Condamnă inculpatul Șerbescu Alexandru Adrian la pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare(…)Suspendă executarea pedepsei sub supraveghere şi stabileşte termen de supraveghere de 2 ani”, a decis instanța.

Pe parcursul acestei perioade, inculpatul trebuie să fie permanent la dispoziția organelor judiciare, să își justifice sursele de existență și să nu plece din țară fără acordul instanței de judecată. De asemenea, prin sentința judecătorească inculpatul este obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, la Primăria Stănești. Judecătorii au mai dispus ca de la inculpat să fie confiscată suma de 400 de lei, pe care dorea să o ofere mită polițistului.

Comment here