Ultima Ora

16:08 Revoltător! Femeie căzută pe jos în spital COVID și nimeni nu o ridică

Imagini revoltătoare, surprinse la spitalul COVID-19 din Cavnic. O femeie este zace trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică.

Femeia este internată în secția COVID-19 a spitalului, în care a avut loc şi un incendiu în urmă cu câteva săptămâni, relatează Antena3. În imagini se vede cum femeia este întinsă pe podea și nimeni nu o ridică. Bărbatul, care a trimis filmarea, susține că a fost realizată la etajul întâi al spitalului din Cavnic, zonă transformată în secție COVID-19 cu zece paturi.

“Urmează să luăm măsuri. Nu am apucat încă să discut cu nimeni și nu știu încă despre ce este vorba. După ce mă documentez și vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo. Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo. Eu, ca primar, nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru. Deocamdată, voi lua măsurile pe care legislația mi le permite”, a spus primarul din Cavnic, la Antena 3.

Comment here