Ultima Ora

16:08 6 cadre medicale de la SJU Târgu-Jiu, infectate cu coronavirus. Încă 2 decese la Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat, miercuri, 613 persoane confirmate cu COVID-19, cu 14 mai multe decât marți. Printre ele se află și 6 cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Este vorba despre 2 medici și 4 asistenți medicali. Doi bărbați, în vârstă de 70, respectiv 62 de ani, ambii cu comorbidități au decedat.

 “În data de 22 iulie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 598 persoane se află în autoizolare la domiciliu (17 persoane au intrat în autoizolare la data curentă; 65 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu la data curentă);

        Până în momentul de față, 613 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate și externate, iar 19 persoane au decedat.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5990 teste, din care 144 sunt în așteptare.

         De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă două decese:

  • bărbat în vârstă de 70 ani- comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate gradul III, hipertensiune arterială și citoliză hepatică;
  • bărbat în vârstă de 62 ani- comorbidități: boală renală cronică în program de dializă, anemie și hipertensiune arterială.  

         Menționăm că, de la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 14 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 8 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele   din județul Gorj;  
  • 6  teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

        Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, la nivelul județului Gorj, se află și 6 cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Este vorba despre 2 medici și 4 asistenți medicali. În momentul de față, anchetele epidemiologice sunt în desfășurare”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here