Ultima Ora

16:07 Văcaru, REACȚIE după demisiile din Pro România. Ce MESAJ îi transmite lui Iriza

Deputatul Alin Văcaru a venit cu lămuriri după ce 25 de membri Pro România Gorj și-au dat demisia, la sfârșitul săptămânii trecute. Printre demisionari se află inclusiv fondatorii organizației, Dănuț Chirilă și Călin Simionescu.

Alin Văcaru i-a dat și replica senatorului Scarlat Iriza, care a spus despre coordonatorul Pro România Gorj că ”trăiește în lumi paralele” și că partidul s-ar zbate, în județ, la numai 4-5%.

”O parte dintre acești colegi s-au retras după alegerile europarlamentare, cu câțiva dintre dumnealor nu m-am întâlnit niciodată, nici nu cred că au adeziuni, singurul care făcea parte din biroul județean, cu care am purtat o discuție, în urmă cu câteva zile, este domnul profesor Chirilă. I-am înțeles decizia și vreau să-i mulțumesc pentru implicarea dumnealui! Restul s-au retras, fie că nu au fost propuși in biroul județean, fie că nu am intrat la guvernare, fie din probleme personale. Despre domnul Iriza….numai de bine! Îi urăm sărbători fericite și pensie liniștită!”, a scris coordonatorul Pro România Gorj, pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here