Ultima Ora

16:07 Şase răniţi într-un accident la Drăguţeşti

Şase persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs în comuna Drăguţeşti, în care au fost implicate trei autoturisme.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția Târgu-Jiu către Rovinari, ajungând în intersecția cu satul Urechești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de către o femeie de 36 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma impactului autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, a ricoșat într-o autoutilitară condusă din sensul opus, de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăguțești.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 23 și 36 de ani, precum și a altor patru persoane, pasageri în cele trei autovehicule, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comment here