Ultima Ora

16:06 La Revelion cu certificatul verde al altei persoane

O femeie din Turburea și un bărbat din Novaci s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să participe la o petrecere de Revelion, într-o sală de evenimente din Turburea, cu certificatele verzi ale altor persoane.

”La data de 31 decembrie 2021, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești și Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv H.G. 1242/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, de către participanții la masa de Revelion, organizată într-o sală de evenimente, din comuna Turburea.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că o femeie, de 36 de ani, din comuna Turburea, a prezentat un certificat verde, aparținând altei persoane, de 39 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, declinându-și altfel o identitate falsă.

Aceeași faptă a fost comisă și de un bărbat, de 34 de ani, din orașul Novaci, care, aflându-se în aceeași locație, a prezentat pentru control un certificat verde, aparținând unui tânăr, de 31 de ani, din orașul Novaci, declinându-și o identitate falsă. În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracţiunii de fals privind identitatea” a comunicat IPJ Gorj.

Comment here