Ultima Ora

16:05 Se agravează situația! 48 de NOI cazuri de coronavirus, în Gorj. Un nou DECES

Prefectura Gorj anunță, vineri, un total de 523 de cazuri de infectare cu coronavirus, în Gorj, de la debutul pandemiei. Sunt cu 48 mai multe față de raportarea din 16 iulie, când s-au anunțat 475 de cazuri. Este anunțat și cel de-al 13-lea deces: un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale.

”În data de 17 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– nu mai există persoane în carantină instituționalizată;

– 488 persoane se află în autoizolare la domiciliu (80 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 57 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

La nivelul județului Gorj, în prezent, se înregistrează un număr de 523 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 232 de persoane sunt vindecate și externate, iar 13 persoane au decedat. Ultimul deces a fost înregistrat în data de 16 iulie a.c. Este vorba de un bărbat în vârsta de 72 de ani care prezenta și alte afecțiuni medicale: diabet zaharat tip II, boală cardiac ischemică, boală renală cronică stadiul IV, insuficiență nitrală.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5514 teste, din care 132 sunt în așteptare.

Cetățenii județului Gorj trebuie să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” se arată într-un comunicat de presă.

                                                    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here