Ultima Ora

16:05 Aparegio: Apa din cartierul Bârsești, în parametrii de conformitate

Aparegio a venit cu lămuriri după ce, vineri, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a postat, pe pagina de socializare, imagini cu apă albicioasă care curgea la robinetele din cartierul Bârsești. Reprezentanţii operatorului de apă şi canal informează că au fost prelevate probe de la 3 consumatori iar apa este în parametrii de conformitate.

“În urma sesizărilor primite, o echipă de specialiști a operatorului regional S.C. APAREGIO GORJ S.A. s-a deplasat în cartierul Bârsești, de unde au fost prelevate probe de apă de la 3 consumatori. În urma analizelor efectuate, la laboratorul de specialitate din cadrul operatorului, a rezultat faptul că apa din cartierul Bârsești este în parametrii de conformitate.

Pe această cale, rugăm primarul municipiului Târgu-Jiu, când mai primește reclamații din partea cetățenilor, să anunțe direct reprezentanții companiei de apă și canal (numarul de telefon 0253/920-telefonul cetateanului) și totodată să sprijine demersurile noastre oferindu-ne detaliile necesare pentru a putea veni în sprijinul cetățenilor în mod direct, și pentru o colaborare armonioasă în folosul locuitorilor municipiului Târgu-Jiu.

Acest “joc” de a arăta cu degetul doar către operator nu face bine niciunei părți, dar mai ales populației. Să nu uităm că, în această perioadă grea, S.C. Aparegio Gorj S.A. lucrează și pentru dumneavoastră, ca cetățean al orasului Târgu-Jiu. Vă rugăm ca, pe viitor, să încercați să avem o relație constructivă bazată pe respect” se arată într-un comunicat de presă al Aparagio.


Comment here