Ultima Ora

16:04 Tarom reia zborurile începând cu 2 mai

Compania naţională de stat Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Prima destinaţie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar în următoarele zile vor fi zboruri și spre Atena, Paris şi Frankfurt.

Dacă în zilele de 2 şi 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, în data de 6 mai vor putea fi făcute călătorii spre Paris, Frankfurt, Amsterdam. Zborurile se înmulţumesc ulterior, pe 8 mai, când pot fi rezervate bilete şi spre Munchen.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene româneşti Blue Air şi Tarom. Acestea au solicitat, anterior, o sumă de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza coronavirusului.

Comisia Europeană va prezenta, în cursul lunii mai, o serie de reguli, printre care respectarea distanțării sociale în aeroporturi și avioane, pentru redeschiderea în siguranță a transportului aerian când carantinele impuse pentru combaterea pandemiei vor fi ridicate, a anunțat, miercuri, comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean.

Comment here