Ultima Ora

16:04 FCSB – U Craiova, FĂRĂ spectatori

Coronavirusul afectează și evenimentele sportive din România. Autoritățile au interzis activitățile care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat, duminică, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Asta înseamnă că derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se va juca cu porțile închise.

Oficialii Universității Craiova au emis un comunicat în care au confirmat disputarea meciului cu FCSB fără spectatori. Confruntarea are loc, de la ora 20.30, pe „Arena Națională”.

Într-o conferință de presă, susținută duminică la MAI, responsabilii din minister au anunțat interzicerea activităților din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane. În cazul unor activități care implică mai puțin de 1.000 de persoane, deciziile se vor lua la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte. Decizia afectează și meciurile de fotbal, care se vor desfășura fără spectatori.

”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activitățile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, într-o conferință de presă organizată duminică.

Aceste restricții intră în vigoare de duminică, 8 martie și sunt valabile până la data de 31 martie, când se va face o nouă evaluare, existând posibilitatea prelungirii lor ulterioare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here