Ultima Ora

16:03 Ministrul Energiei, atac la Orban. „Ar trebui să-şi dea seama cât de rău face PNL”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că parteneriatul PNL cu preşedintele Klaus Iohannis a fost şi este unul de durată.

„Parteneriatul PNL cu preşedintele Klaus Iohannis a fost şi este unul de durată. Este regretabil că preşedintele PNL Ludovic Orban încearcă să minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu toţii. Ludovic Orban ar trebui să îşi dea seama cât rău face acum PNL si, implicit, românilor prin aruncarea în spaţiul public a unor vorbe incorecte. Klaus Iohannis este preşedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezintă interesele României la cel mai înalt nivel”, a afirmat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, Virgil Popescu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri seară, în judeţul Dâmboviţa, că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă.

”Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastă, marea oaste a Partidului Naţional Liberal”, le-a transmis, vineri seară, Ludovic Orban liberalilor din judeţul Dâmboviţa.

”Şi vă sigur că, după ce vom câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în toţi cei 4 ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a mai afirmat liderul PNL.

Comments (1)

  1. Dar tu-ti dai seama mai pulifriciule cat au crescut facturile la curentul electric? Mai puta verde ce te dai ministrul energiei, i-ti dai seama ce prost esti?

Comment here