Ultima Ora

16:02 Campanie Digi24, pe 1 Decembrie, la Runcu. “Avem același sânge”

Sângele înseamnă viață, iar noi putem da viață cu sângele nostru. Statisticile crizei de sânge din România sunt sumbre: doar 2% din populație donează, suntem ultimii din Europa la acest capitol și este țara unde operațiile sunt amânate pentru că unu din trei bolnavi nu primește sânge când are nevoie.

Digi24 demarează cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, prin care îi cheamă pe români să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge.

Începând cu 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cu toții “Avem același sânge”. Campania de donare de sânge se va desfășura pe parcursul a cel puțin un an, obiectivul fiind de a ajunge în toate județele României. Jurnaliștii Digi24 vor dona, alături de oamenii din comunitățile în care vor ajunge.

Pe 1 Decembrie, campania “Avem același sânge” va fi în trei județe simultan: Gorj, Alba și Iași.

”Primăria Runcu și Consiliul Județean Gorj te așteaptă în data de 1 Decembrie să susținem împreună Campania DIGI 24, „Avem Același Sânge”. Între orele 8.00 și 15.00, la Centrul de Permanență Medicală Bâlta, strada General Constantin Șandru, numărul 92, Comuna Runcu, sat Bâlta, județul Gorj, te așteptăm să fii unul dintre donatorii care, prin acest gest altruist, va putea salva vieți!” a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Comment here