MotruStirile Zilei

Fiul unui poliţist din Motru, cercetat după ce a băgat un tânăr în spital

Fiul unui poliţist din Motru este cercetat după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a bătut un alt tânăr din localitate atât de rău încât a ajuns la spital, cu fractură de maxilar.

Conform informaţiilor apărute în presa locală, agresorul, de 24 de ani, este fiul poliţistului Gabriel Petcu. Victima, Gabriel Alin Iancu, are 19 ani. Scandalul s-a petrecut în barul de la gara oraşului. Tânărul lovit a fost supus, la Craiova, unei intervenții chirurgicale în zona maxilarului. 

„La data de 18 iunie a.c., s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Motru, un tânăr din aceeași localitate, de 19 ani, care a declarat verbal că a fost agresat fizic de un alt tânăr de 24 de ani.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar din primele verificări au stabilit că, cei doi, după ce au consumat băuturi alcoolice în incinta unui local public din Municipiul Motru au avut niște discuții contradictorii, bărbatul de 24 de ani lovindu-l cu pumnul în zona feței pe tânărul de 19 ani. Ulterior, tânărul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal Motru în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere penală. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut fapta” a comunicat Poliţia Gorj.

Comment here