Ultima Ora

16:00 Iulian Popescu a discutat cu Cosmin Popescu despre NOUL spital județean

Deși a pierdut alegerile pentru președinția Consiliului Județean Gorj, liberalul Iulian Popescu nu renunță la proiectul construirii unui spital de la zero în Târgu-Jiu, principalul său obiectiv prezentat în campania electorală.

”Săptămâna trecută am discutat cu cei de la Ministerul Fondurilor Europene despre acest proiect. Mi-am asumat această responsabilitate și voi face tot ceea ce ține de mine pentru a susține acest proiect, fără să mă gândesc că la Consiliul Județean este la conducere alt partid. Ar fi al gorjenilor, un proiect pe o durată mare de timp” spune Iulian Popescu.

Consilierul județean PNL a purtat, deja, o discuție cu președintele CJ Gorj pe această temă.

”Am avut o discuție cu președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, la care am fost împreună cu colegul meu, medicul Claudiu Soare. Suntem sub presiunea timpului. Trebuie să ne mișcăm foarte repede și să arătăm că putem și ne dorim această investiție. Condiția a fost ca, până la finalul anului, să începem contractarea serviciilor pentru studiul de fezabilitate. Nu va mai exista această oportunitate în următorii 10 ani. De noi depinde viitorul în ceea ce privește sănătatea în județul Gorj” afirmă Iulian Popescu.


Comment here