Ultima Ora

15:57 PERCHEZIȚII la Gorj într-un DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ. Prejudiciu URIAȘ

 “În dimineața zilei de 30 septembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au desfășurat 31 de percheziții domiciliare pe raza județelor Gorj(20), Olt (2), Mehedinți(4), Brașov(1), Giurgiu(1), Ilfov(1) și în municipiul București(2), într-un dosar de evaziune fiscală, în domeniul colectării și valorificării materialelor reciclabile feroase” anunță Poliția Română, printr-un comunicat de presă.

Pe raza județului Gorj, polițiștii au efectuat 20 de percheziții domiciliare, 13 dintre acestea fiind desfășurate la sediile unor societăți comerciale, iar 7 percheziții au fost efectuate la domiciliile unor administratori, pe raza localităților Târgu-Jiu, Motru și Bălești. În urma perchezițiilor, desfășurate în cadrul unui dosar aflat în instrumentarea polițiștilor din Gorj, au fost ridicate înscrisuri privind activitatea derulată de agenții economici în scopul eludării bugetului de stat, fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj 12 persoane în vederea audierii.

Totodată, au fost identificate bunuri în vederea instituirii măsurilor asigurătorii. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 10.000.000 de lei.

”În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, Poliției Municipiului Motru și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a transmis IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here