Ultima Ora

15:57 Accidentul de pe Valea Motrului. Copilul de 1 an și 4 luni a murit

Micuțul de 1 an și 4 luni, aflat în tractorul care s-a răsturnat, marți, pe Valea Motrului, a decedat la spital, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat și neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s-a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 an și 4 luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de 1 ani și 4 luni a decedat.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei” anunță IPJ Gorj.

Comment here