Ultima Ora

15:56 Gigel Capotă, trimis în judecată

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Gigel Capotă, a fost trimis în judecată într-un dosar de evaziune fiscală.

Dosarul în care Capotă este inculpat a fost înregistrat, miercuri, la Tribunalul Gorj, soția fiind și ea inculpată. Elena și Gigel Capotă au fost trimiși în judecată în condițiile în care în procurorii au obținut în instanță, anul trecut, punerea sub sechestru a averii celor doi. În dosar are calitatea de inculpat și Loredana Liliana Lazăr, fostă Cumpănașu, proprietara unui local în comuna Crasna, amplasat în vecinătatea proprietății soților Capotă.

Fostul director al SJU Târgu-Jiu spune că nu are motive de îngrijorare în privința acestui dosar, întrucât a achitat deja prejudiciul imputat de procurori. Gigel Capotă susține că ar fi vorba de o sumă de circa 4000 de lei, care ar reprezenta taxe și impozite neachitate la timp către bugetul de stat. Procurorii nu au oferit, deocamdată, amănunte despre rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pe fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here