Ultima Ora

15:56 Barna vrea DEZBATERE cu Iohannis și Dăncilă. Ce spune despre ultimul SONDAJ

Liderul USR Dan Barna, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat, joi, că ”realitatea din stradă nu confirmă” sondajul IMAS în care apare al patrulea, după Viorica Dăncilă.

“Sunt foarte convins că turul doi va fi Klaus Iohannis – Dan Barna, pentru că este varianta firească pentru această etapă de dezvoltare a României. Nu mai putem rămâne în trecut, nu mai putem să fugim în jurul cozii sperând că va apărea o soluţie magică din vechea clasă politică. Vechea clasă politică chiar şi-a terminat benzina şi soluţiile”, a declarat Barna.

“Un tur doi fără PSD înseamnă un tur doi în care discutăm cu adevărat despre cum va arăta România peste cinci ani şi cum va arăta România peste zece ani. Pentru că, imaginaţi-vă cele două scenarii: un tur doi şi dezbatere între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Un dialog la care asistăm, un dialog mut, aş putea să spun, la care asistăm deja de un an şi jumătate, de trei ani dacă vorbim de PSD. Ori, în momentul de faţă, România chiar are nevoie să discutăm despre viitor şi nu despre fantasmele PSD şi despre eterna problemă cu justiţia şi condamnaţii penali. De aceea, un tur doi Klaus Iohannis – Dan Barna este un tur doi prin care România se va însănătoşi” a adăugat candidatul USR.

Barna a mai spus că le-a trimis un SMS lui Iohannis și Dăncilă să îi invite la o dezbatere, dar nu a primit răspuns.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here