Ultima Ora

15:56 Barna: Delegaţii la Congresul USR-PLUS trebuie să fie vaccinaţi anti-COVID

Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a anunţat, luni, că toţi delegaţii la congresul partidului vor trebui să fie vaccinaţi anti-COVID, altfel aceştia vor fi înlocuiţi de supleanţi, neputând să voteze nici online.

“Am avut o nouă şedinţă a Biroului Politic Naţional al USR-PLUS. Am decis, în acest context, că participarea la Comitetul Politic şi la Congresul partidului va fi permisă doar membrilor USR-PLUS, delegaţilor USR-PLUS care sunt vaccinaţi, tocmai pentru a transmite acest mesaj important de a continua campania de vaccinare şi de a avea rezultate asumate şi mesaje foarte clare în această direcţie”, a informat Barna, la sfârşitul şedinţei conducerii partidului.

Potrivit acestuia, delegaţii la Congresul USR-PLUS, care nu sunt vaccinaţi anti-COVID, vor fi înlocuiţi de supleanţii care sunt imunizaţi.

“Este o decizie a Biroului Naţional foarte clară: participanţii la Comitetul Politic din 28 august şi la Congresul din 2-3 octombrie trebuie să fie vaccinaţi toţi. Delegaţii care nu sunt vaccinaţi nu vor participa la Congres. Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţii care vor fi vaccinaţi. Deci, mesajul USR-PLUS este unul foarte clar: România poate să treacă peste această poveste pandemică care chinuie planeta doar vaccinându-ne. Este o poziţie asumată de liderii partidului, conducerea partidului şi vom rămâne consecvenţi pe acest mesaj independent de multele reproşuri şi supărări care curg şi la mine pe Facebook, este normal”, a adăugat liderul USR-PLUS.

Comment here