Ultima Ora

15:54 Târgu-Jiu: Fost polițist local, condamnat pentru FURTURI

Un fost agent al Poliției Locale Târgu-Jiu a fost condamnat, miercuri, pentru mai multe furturi comise la începutul anului, pedeapsa nefiind cu executare.

Judecătoria Târgu-Jiu a pronunțat condamnări, cuprinse între 6 și 9 luni, pentru furturile în care Constantin Dragoș Medeleanu a fost inculpat. Acesta a fost acuzat de comiterea a cinci furturi, care au presupus de la însușirea unui pachet de țigări până la un telefon mobil luat de la un magazin din incinta mall-ului. Toate cele cinci pedepse au fost contopite într-una singură.

„Contopește pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 9 luni închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, rezultând în final pedeapsa de 1 an și 5 luni închisoare. Constată că inculpatul a fost reținut în cauză pentru o perioadă de 24 de ore prin ordonanța din data de 19.03.2020. În baza art. 91 Cod penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an și 5 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei”, a decis instanța de judecată.

Inculpatul a fost condamnat și să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Târgu-Jiu sau la una dintre unitățile din subordinea sa.

Comment here