Ultima Ora

15:54 Târgu-Cărbunești: Muncitor electrocutat în timp ce lucra la sistemul de canalizare

UPDATE 19:30 IPJ Gorj: „La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat la locul de muncă. Polițiștii deplasați la fața locului, în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani din comuna Prigoria, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua măsurători pentru prelungirea rețelei de canalizare pe raza orașului Târgu-Cărbunești, în momentul în care a scos o ștachie confecționată din aluminiu a atins firele de înaltă tensiune de la rețeaua electrică, electrocutându-se. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care în urma manevrelor de resuscitare a declarat decesul bărbatului. De asemenea, la locul faptei s-au deplasat și lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

UPDATE 17:15 Autorităţile anunţă că a fost declarat decesul bărbatului.

Un bărbat de 55 de ani s-a electrocutat, joi, în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare din orașul Târgu-Cărbunești.

”În acest moment avem o altă situație de urgență în desfășurare. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 55 de ani care efectua lucrări la sistemul de canalizare în orașul Târgu-Cărbunești și care, nu știu împrejurările, s-a electrocutat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Bărbatul este în stare de inconștiență, iar echipajele efectuează manevre de resuscitare” transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Comment here