Ultima Ora

15:53 Novaci: Dansuri populare FĂRĂ ATINGERE!

Sânzienele și Ziua Universală a Iei au fost sărbătorite, miercuri, la Novaci pentru prima dată, fără să fie încălcate regulile de distanțare socială.

Membrii Ansamblului Folcloric ”Nedeia” din oraș au susținut un spectacol în care au trebuit să joace dansuri populare tradiționale fără să se atingă. Băieții și fetele au trebuit să stea la distanță, locurile lor fiind marcate cu mici semne desenate pe platoul din fata sediului primăriei, acolo unde a avut loc spectacolul.

Echipa de dansatori este coordonată de Elena Basarabă. Profesoara spune că, în cele trei luni de pandemie, tinerii au rămas acasă, iar repetițiile din ultimele zile au fost anulate din cauza ploilor. De abia marți seara târziu au putut cu toții să facă o ultimă repetiție înainte de spectacolul de azi.

Primarul Dumitru Leuștean s-a declarat bucuros că regulile de distanțare socială au putut fi respectate de către toată lumea, inclusiv de publicul care a trebuit să urmărească spectacolul de la distanță. Edilul promite că, de acum încolo, sărbătoarea Sânzienelor și Ziua Universală a Iei vor deveni tradiție la Novaci.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here