Ultima Ora

15:52 Adolescent din Samarinești, condamnat la închisoare cu suspendare după un accident cu ATV-ul

Un adolescent din Samarinești a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru un accident mortal în care a fost implicat în vara lui 2019.

Acesta a plecat atunci la plimbare cu un ATV împreună cu un prieten de-al său de 17 ani, elev la liceul din Motru. La un moment dat ATV-ul s-a răsturnat și a căzut peste cei doi, ulterior fostul elev murind la spital la Craiova. Pe parcursul anchetei polițiștii au descoperit că tânărul găsit vinovat acum pentru cele întâmplate nu avea permis de conducere și, ca urmare, nu ar fi trebuit să plece cu ATV-ul la plimbare. La proces inculpatul a recunoscut faptele, primind o pedeapsă redusă.

„(…) Condamnă inculpatul Burciu Ionuţ Alexandru la 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere,, (…)Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea , de 2 ani închisoare , la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv 4 luni. Inculpatul Burciu Ionuţ Alexandru execută pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 4 luni închisoare. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani””, au stabilit magistrații, decizia lor nefiind una definitivă.

Comment here