Ultima Ora

15:51 Șoferi din Mehedinți, sancționați pentru transport ilicit de persoane

La finalul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au desfășurat acțiuni pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane și mărfuri.

Sâmbătă, polițiștii au depistat în trafic, pe DJ 674 Turceni, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, care efectua transport ilicit de persoane. Față de conducătorul auto polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, polițiștii au dispus ca măsură complementară, suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pe o perioadă de 6 luni și retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

În cursul aceleiași zile, cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au  identificat în trafic, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Turceni, care efectua transport ilicit de persoane.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here