Ultima Ora

15:50 Condamnare cu greșeli într-un dosar de evaziune fiscală

O sentință de condamnare într-un dosar de evaziune fiscală dată de Tribunalul Gorj conține mai multe greșeli, inclusiv în ceea ce privește sexul unuia dintre inculpați.

Astfel, Claudiu Constantin Neguț a fost condamnat la 2 ani de închisoare, dar pedeapsa este cu suspendare, perioada nefiind însă clar menționată de instanță.

„Dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare pe un termen de supraveghere de 4 ( doi ) ani, calculat conform art. 92 C.p. de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, a decis instanța. Inculpatul a fost obligat și să presteze muncă în folosul comunității, dar și aici s-a comis o eroare de redactare, în documentul magistraților făcându-se vorbire despre o femeie.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Arcani sau Scolii Gimnaziale Arcani, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, se menționează în decizia amintită. În același dosar a mai fost condamnat pentru evaziune și un alt inculpat, Ion Mihai, care are la activ mai multe condamnări de acest gen.

În cele din urmă, el a primit, prin contopire, o pedeapsă de 6 ani și 8 luni. Ambii inculpați trebuie să achite și prejudiciul de peste 73.000 de lei, decizia nefiind una definitivă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here